Charlotta Palander

Nimeni on  Charlotta Palander eli Lotta. Olen aina ollut innoissani luomisesta ja kädentaidoista . Lokakuussa 2021 unelmasta tuli totta kun vihdoin otin askeleen ja avasin kauppani ja ompeluateljeen Paraisten keskustaan.


Olen ammatiltani Artenomi AKK, toiminnanohjaaja. Opiskelin mittatilausompelijaksi Suomen Yrittäjäopistossa 2020-2022.


Olen ommellut monta vuotta ja myös vetänyt ompelu- ja muita käsityöhön liittyviä kursseja. Olen myös ollut vaatevastaava muutamassa teatteriproduktiossa ja ommellut pieniä vaatekokoelmia sekä yrityksille että omalle vaatemerkille "Pussel".

Synnyin 1981 Turussa missä asuin yhdeksän vuotta. Muuttokuorma lähti Tammisaareen sen jälkeen, missä kasvoin ja kävin koulua ja valmistuin ylioppilaaksi. Sen jälkeen muutin takaisin Turkuun, tutustuin Paraisten kaupunkiin vuoden ajan kun opiskelin Show & Entertainment linjalla Åbolands folkhögskolanissa. Turussa opiskelin Artenomiksi AKK. Opiskelujen jälkeen sain työpaikan ohjaajana päivätoiminnassa Turussa.

Kun olin työskennellyt 15 vuotta Kårkullassa, halusin tehdä jotain muuta. Ompeluharrastus oli kasvanut niin paljon, että minulla oli usein ompelutöitä iltaisin työpäivän jälkeen. Oli aika tehdä muutos, ja päätin että haluan tehdä tätä kokopäiväisesti.

Paraisilaiset ovat ottaneet minut vastaan avoimin käsin, ja olen iloinen että olen jo saanut paljon erilaisia asiakkaita. Toivon että Paraisilaiset ja myös muut täällä kävijät, myös tulevaisuudessa haluavat käyttää palvelujani.